Scoateți banii, se vinde Hotelul Unirea!

Unul dintre simbolurile orașului Focșani se vinde! Este vorba de Hotelul Unirea clădire care aparține omului de afaceri Vasile Bogdan. Edificiul nu este scos la mezat pentru prima oară. În noiembrie 2018, pe OLX apărea anunțul prin care hotelul putea fi cumpărat contra sumei de 3,7 milioane de euro. De data aceasta, sub numele de „Hotel Unirea Ultracentral”, unul dintre simbolurile orașului de pe Milcov poate fi achiziționat pentru  „modestul” preț de 2.800.000 de euro.


„Fiind una dintre unitatile de cazare cu traditie din municipiul Focsani si amplasat in Piata centrala a orasului, Hotelul Unirea " EMBLEMA MUNICIPIULUI FOCSANI " isi asteapta proprietarul. Piata centrală a Focsaniului are o istorie zbuciumată şi reprezintă poate cel mai bine modul în care s-au succedat la putere regimurile politice din Romania ultimului secol”, începe promițător anunțul comercial.


Hotelul Unirea a fost construit în anii 70 și, de atunci, alături de obelisc, Teatrul Municipal, Ateneul Popular sau clădirea administrativă a devenit efigia urbei noastre. Construcția din cărămidă  are fundație din beton armat și poate rezista la un cutremur cu magnitudinea de 9 grade pe Scara Richter. Proprietatea este așezată pe un teren de 3.303 metri pătrați și dispune, așa cum știți, de două spații comerciale și o deschidere generoasă spre Bulevardul Unirii. Din păcate, „datorită” vigilenței de care a dat dovadă municipalitatea, hotelul nu are spațiu de parcare întrucât acesta a fost „donat” de primărie consiliului județean!

 

Adauga comentariu