Schimbare de ultimă oră la ISJ Vrancea! Inspectorul adjunct Aurel Șelaru a fost schimbat din funcție!

În urma unei ședințe fulger care a avut loc în această dimineață la Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, adjunctul Aurel Șelaru, membru PSD, și-a pierdut funcția. În locul său a fost numită profesoara de matematică Gabriela Marchitan, cadru didactic la Colegiul „Edmond Nicolau” din Focșani și membru al PNL Vrancea.

Schimbarea profesorului „disident” Aurel Șelaru nu este o surpriză. „Răzuirea” sa din funcție a fost anunțată voalat, în urmă cu câteva zile de președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma. Iată că iureșul schimbărilor a început să-și anunțe prezența și la nivelul descentralizatelor din Vrancea. Cine urmează?

După cum încep să meargă lucrurile, se aude că următorii vizați sunt inspectorii „traseiști” și cei care au fost puși în timul USL dar, până la urmă, au făcut casă bună și cu npua guvernare PSD. De asemenea, se aude că s-a pornit un adevărat pelerinaj pe la PNL, mai ceva ca la moaștele sfintei Paraschiva. Abia acum începe să se dezvăluie cruda realitate, și anume, ce număr uriaș de „dizidenți” se găsește acum în instituțiile statului.

Adauga comentariu