Scandal și automutilare la Popești. Și-a tăiat gâtul cu un cuțit pentru că fosta concubină nu l-a lăsat să își vadă fetița

Un vrâncean de 28 de ani din Popești a fost trimis în judecată pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, în urma unui scandal pe care l-a provocat în iulie anul trecut. Totul a plecat de la neînțelegerile dintre doi foști iubiți, la mijloc fiind aparent refuzul unei localnice de a-și lăsa fostul concubin să își vadă copilul pe care îl aveau împreună. În actul de sesizare al instanței se arată că incidentul s-a petrecut în Terchești, comuna Popești, unde locuia Mugurel G., inculpatul.

Era după ora 21.00 când acesta a mers la casa fostei sale concubine, unde a cerut vehement să își vadă fetița. Aflat sub influența alcoolului, inculpatul ar fi început să amenințe cu un cuțit pe care îl avea asupra sa. Și, considerând că are dreptate să reacționeze violent, el a fost cel care a sunat poliția să reclame că îi este interzis să ia legătura cu fetița sa. Mai mult, a promis să se va răzbuna și va folosi cuțitul. Când a venit poliția, inculpatul a amenințat că se sinucide dacă se apropie cineva de el și chiar s-a tăiat în zona gâtului. Cea care a salvat situația a fost actuala concubină a inculpatului, care a reușit să îi ia cuțitul. Ulterior, Mugurel G. a fost dus la spital și internat la psihiatrie pentru tratament, iar acum a fost trimis în judecată.

Adauga comentariu