Scamatori la volan! Prinși în trafic fără permis de conducere!

Poliția rurală din Vrancea a avut de furcă azi-noapte cu mai mulți cetățeni care conduceau pe drumurile publice băuți sau fără permis de conducere. Astfel, un tânăr de 17 ani din Slobozia Bradului a fost oprit pe raza comunei Obrejița în timp ce conducea un autoturim încredințat de un bărbat din localitate, în vârstă de 23 de ani. Evident că puștiul nu avea nici un fel de permis de conducere fapt care a agtras după sine întocmirea unui dosar penal.


Un alt caz similar a fost înregistrat la miezul nopții pe drumurile din Răstoaca. Polițiștii Secției Nănești au oprit un autovehicul și au constatat că șoferul acestuia, un bărbat de 23 de ani din București, nu deținea, ca și puștiul din Slobozia Bradului, permis de conducere. Dacă voia adrenalină, omul ar fi trebuit să practice bungee jumping, întrucât pentru aventura deaseară s-a ales cu dosar penal.


Tot ieri, un bărbat de 44 de ani din Golești a fost prins în timp ce conducea băut pe drumurile din comuna Cotești. Polițiștii l-au oprit pe cetățean și în urma testării acestuia au constatat că avea o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul s-a ales cu dosar penal.

 

Adauga comentariu