SC CUP Salubritate are site nou! Din 2012!

CUP Salubritate este o societate pe care toată lumea din Focșani o cunoaște. Fie că ne place, fie că nu, cu toții trebuie să plătim lunar colectarea deșeurilor. Mânați de curiozitate am aruncat o privire pe site-ul oficial al societății ca să ne completăm imaginea de ansamblu cu câteva detalii.

La o primă vedere, culoarea prăzulie a paginii oficiale de web te relaxează, și acum, când iarna s-a întors, te duce cu gândul la plaiurile mioritice înverzite din miezul verii. Indeciși, hotărâm să dăm click pe rubricuța „despre noi”. Aflăm că societatea a fost înființată în 2009 și că domeniul principal de activitate este colectarea deșeurilor nepericuloase dar „și a celor periculoase din cele nepericuloase”, adică din cele menajere. Mai constatăm că societatea asigură servicii permanente, acelea pe care le știm cu toții, dar și ocazionale, la cererea clienților. Ultima „noutate” de pe pagină este că SC CUP Salubritate avea în 2010, fix 196 de angajați. Oare câți or mai fi având acum?

Ne hotărâm să navigăm mai departe și accesăm dreptunghiul pe care scrie „servicii”. Autorii site-ului ne lămuresc că, pe lângă serviciile de colectare a deșeurilor, Salubritatea „colectează prin programe naționale gen "Marea debarasare", semestrial de autoritățile locale sau direct la depozitul central situat pe Str. Anghel Saligni nr. 11 bis”. Clar, nu? Mai aflăm că societatea oferă servicii de asfaltare și întreținere a drumurilor, doveditoare fiind câteva poze ce înfățișează două compactoare, o stație de asfalt și câțiva „neni” (pluralul de la nene) îmbrăcați în salopete.

La capitolul „contact”, site-ul stă bine. Este dată adresa de e-mail și un formular pe care fiecare poate să transmită un mesaj cu sugestii sau reclamații. Rubrica „informații economice” este pentru pretențioși. Aici putem obține informații cu privire la hotărâri ale Adunării Generale a Acționarilor, declarațiile de avere și CV-urile membrilor din conducere. Dacă doriți să aflați care sunt prețurile practicate de CUP sau bilanțurile bugetare, nu aveți de făcut decât să dați click pe rubrica respectivă.

„Informațiile utile 1” sunt chiar „utile”! Așa aflăm și noi că, din 2009, Focșaniul nu mai are rampă de depozitare a gunoaielor. La „informațiile utile 2” ni se face cunoscut că societatea și-a inaugurat noua pagină de internet în 2012 iar în „informații utile 3” suntem bucuroși să citim că Salubritatea a cumpărat o mașină de spălat pubelele și a construit o hală de descărcare închisă cu mai multe utilaje, cum ar fi „ciurul rotativ care cerne fracția biodegradabilă de gunoi și benzi transportoare”.

În ansamblu, site-ul este bunicel dar nu ar strica să fie mai actualizat.

Adauga comentariu