Șantaj marca PSD Mărășești. Nu semnezi pentru Viorica? Atunci, nu pupi copii xerox!

De fiecare dată când avem impresia că le-am cam văzut pe toate în materie de căcaturi și ordinăreli politice în Vrancea, mai apare ceva care ne aruncă universul în aer. În județul nostru există câteva localități (destule) unde primarii se comportă ca niște vătafi, în disprețul legii și al cetățenilor din comună, mulți dintre ei incapabili, din păcate, să vadă mai mult de vârful nasului.


Un cetățean povestește pe pagina sa de socializare o întâmplare petrecută la primăria orașului fantomă Mărășești, acolo unde-și face veacul (și vizează mileniul) edilul Dorel Chitic. Dacă primarul de la Panciu a început campania electorală cu un an mai devreme decât ar trebui, în ograda lui Chitic se merge pe orice cale, până la șantajul de doi bani care ne arată cam cum s-au strâns cele peste un milion de semnături pentru candidatura Vioricăi Dăncilă la președinția României.


În sediul Primăriei Mărășești se anunță că pentru cetățenii care au nevoie de copii ale unor documente oficiale, serviciul este gratuit. Apoi, în aceeași instituție pusă în slujba cetățeanului, ajungi la concluzia că „oferta” ține de opțiunea politică. Pe scurt, dacă vrei să tragi la xerox niște hârtii, fără să te mai duci până în oraș, e simplu: semnezi pe lista care ți-o vâră în față omul de pază. Iată cum povestește cel care a pățit-o pe pielea lui.

Adauga comentariu