Sancțiuni drastice pentru vrâncenii care nu au respectat Ordonanța Militară numărul 3! În ultimele 24 de ore au fost aplicate sancțiuni ce depășesc 160.000 de euro!

Autoritățile locale desfășoară în continuare misiuni pentru combaterea răspândirii infecției cu noul coronavirus. Astfel, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Vrancea și ai Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, IPJ Vrancea, Poliției Locale Focșani și Garnizoanei Focșani verifică permanent dacă cetățenii vrânceni respectă normele impuse de Ordonanța Militară numărul 3.


În ultimele 24 de ore, doar pe raza județului nostru au fost verificate peste 1.600 de persoane izolate la domiciliu, respectiv dacă acestea respectau prevederile legale impuse de legislația în vigoare.


În urma acțiunilor de control au fost aplicate 311 sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de peste 777.000 de lei, adică mai bine de 160.000 de euro. Autoritățile anunță continuarea verificărilor pe tot timpul stării de urgență, urmând ca cei care nu respectă măsurile legale să fie aspru sancționați.


„Pentru a nu ne pune în pericol sănătatea sau chiar viața, respectați regulile de izolare și distanțare socială! Rămâneți în casă! Respectați ordonanțele militare și orarul de deplasare!”, este apelul forțelor de ordine din județul Vrancea.

 

 

Adauga comentariu