Salvat în ultima clipă! Doi polițiști din Garoafa i-au redat viața lui Vlăduț!

Adrian și Tudor, polițiști ai Secției din Garoafa, au devenit eroi fără voie pentru un boboc de rață. Ei au salvat animăluțul dintr-un canal de colectare, acoperit cu beton, a apei pluviale de la marginea DN2 E85. Odată salvat, polițiștii au adoptat bobocul de rață pe care l-au și botezat: Vlăduț.
Înteaga poveste a „misiunii de salvare” a apărut pe pagina de socializare a Poliției Române.


„Mac-mac… dar nimic în jur. Adrian și Tudor, de la Postul de Poliție Garoafa, județul Vrancea, au auzit acest sunet, dar prin preajmă nu se vedea nimic care să le fi indicat sursa.


Nici nu avea cum, pentru că sunetul se auzea chiar de sub ei, din canalul de colectare a apei pluviale de la marginea DN2 E85, care era acoperit cu beton. Adrian a scos puiul din canal ,,și pentru că toate acestea trebuiau să parte un nume”, polițiștii l-au numit Vlăduț.


”De azi îl strigăm pe nume. Nu o să fie doar un boboc în plus la numărătoare. Acum face parte din familie!” Pentru Vlăduț, cei doi colegi au fost oamenii potriviți la locul potrivit, iar Mihai nu este la prima sa intervenție salvatoare. La fel a procedat și în anul 2017, când, alături de colegul lui Alexandru, a intervenit pentru a salva o femeie care se afla blocată într-un autoturism căzut în râul Putna. Aceasta se refugiase în partea din spate a mașinii, întrucât apa intrase în vehicul, iar polițiștii au scos-o teafără de acolo. Felicitări, colegi! Suntem mândri voi! Viața are prioritate, indiferent despre cine vorbim!


P.S.: pentru șoferii care claxonau atunci când polițiștii căutau în canal: nu scăpaseră cheile de la Logan, îl salvau pe Vlăduț!”.
 

Sursa: Poliția Română

Adauga comentariu