„Să-mi vorbești de primăvară”: de Ziua Femeii, lui Iulian Nica îi va cânta la ureche Corina Chriac!

Primarul Iulian Nica, suflet sensibil, s-a gândit că nu poate lăsa ziua de 8 martie nesărbătorităcu succes și sexul frumos (dar slab) neomagiat corespunzător. Așadar, ca arhetip al sexului tare (dar urât), edilul a luat binișor niște bani din bugetul instituției pe care o patronează (la propriu) și i-a investit în diferite lucruri necesare unei aniversări corespunzătoare zilei de 8 martie.


Ca de obicei în astfel de situații, societatea CASPRO se află la locul și timpul potrivit pentru a servi administrațiile locale de pe cuprinsul „provinciei” noastre europene. Cu numai 540 de lei, administrația locală a beneficiat de un aranjament floral de toată frumusețea care va încânta privirea doamnelor și domnișoarelor.


Aceeași firmă stă la dispoziție și în cazul unei alte comenzi, cea privind achiziționarea a 217 invitații și 50 de triptice, totul pentru doar 266 de lei, la care se adugă 800 de etichete adezive, color, însumând 240 de lei.


Tot cu ocazia minunatei zile de 8 martie, primarele Iulian Nica a dat comandă serioasă de ciocolată,așa, cam de 3.000 de lei, suplimentând comanda cu flori în valoare de aproape 6.000 de lei. Florile vor fi livrate de o firmă din Vidra care, curios, are ca obiect de activitate consultanță pentru afaceri și management, controlată de George Despa.


Am lăsat la urmă, cireașa de pe tort. Ziua de 8 martie va fi încheiată și închinată apoteotic cu un spectacol extraordinar pe care primăria a cheltuit 54.000 de lei (11.400 de euro), fără masă și protocol. Din mirificul show organizat în Panciu nu vor lipsi interpreți fooooaaarte cunoscuți, acum în pragul pensionării, ca Gabriel Dorobanțu, care tocmai ce a împlinit pe 3 ianuarie 66 de primăveri, și... Corina Chiriac, care va împlini anul acesta (în octombrie) doar 70 de ani.


La petrecerea din Panciu vor mai presta Valentin Sanfira și Ilie Caraș, precum și cunoscutul nostru ansamblu, Țara Vrancei. Iatră că, într-o singură zi, ce-i drept memorabilă, edilul din Panciu  a cheltuit cam 75.000 de lei, adică 15.800 de euro, doar pentru a omagia electoratul feminin din localitate.

 

Adauga comentariu