S-a rupt lanțul de iubire în UNPR Vrancea. Gabriel Oprea, despre viceprimarul Marius Iorga: „Să se ducă la alt partid. Avem și dreptul să îi dăm afară din funcții la un moment dat”. Video

Prezent astăzi la Focșani pentru a a discuta cu membrii din filiala Vrancea și pentru a prezenta presei candidații la europarlamentare, liderul UNPR Gabriel Oprea a comentat și situația viceprimarului Marius Iorga, care s-a dezis prin fapte de partidul care l-a propulsat în funcții publice. De la începutul campaniei electorale, Marius Iorga s-a afișat fățiș alături de social democrați, cu care a mers împreună pe teren pentru a propovădui binele pe care îl vor aduce potențialii europarlamentari PSD.

Sursa Foto: Captură Atlas TV

Nicio vorbă și niciun pliant despre proprii candidați din interiorul UNPR, inclusiv despre șeful său direct pe linie de partid, aflat pe locul 15 pe lista candidaților la europarlamentare. Întrebat asupra acestei situații, Gabriel Oprea s-a eschivat inițial, a vorbit frumos despre Marian Oprișan și a lăsat să se înțeleagă că nu cunoaște situația. Însă a spus că or fi luate ceva măsuri, chiar drastice, la un moment dat. Nu acum, ci în perspectivă. „Probabil vom avea o discuție cât de curând, la București. Acum am venit în Focșani, nu l-am văzut pe aici”, a spus Oprea.

Înseamnă că se va duce la PSD, probabil. În orice proiect poți să faci lucruri doar cu oameni care vor. La greu e scenariul sociologic - toată lumea merge cu învingătorul, cu trenul orchestră. PSD stă bine aici, în Focșani. E greu, e muncă... e complicat. De aceea poate și unii colegi de-ai noștri, după ce au luat anumite funcții pe munca UNPR-ului, s-au dus în altă parte. Vom vedea ce vom face. Avem și dreptul să îi dăm afară din funcții la un moment dat”, a afirmat liderul UNPR.

Adauga comentariu