S-a lansat aplicatia de mobil NCN TV Cluj-Napoca! Poti urmari de-acum televiziunea clujenilor, oriunde ai fi!

Oriunde ai fi, in tara sau in strainatate, in taxi sau pe troleibuz, de-acum vei putea urmari si pe telefonul mobil emisiunile NCN TV Cluj-Napoca. Astazi. NCN a lansat aplicatia pentru televiziunea locala, o aplicatie moderna, cu un design ce impresioneaza, cu un buton de LIVE prin care poti urmari in direct emisiunile tale preferate, stirile zilei, dar si cu o arhiva bogata a tuturor emisiunilor NCN.


„Suntem singura televiziune din Transilvania care are aplicatie de iOS si Android, iar Ziar de Cluj ramane singura publicatie online care are aplicatie de mobil, facem eforturi sustinute sa ne mutam continutul pe online si pe telefoane, caci viitorul acolo e. In maxim 10 zile, lansam aplicatii si pentru cele 7 ziare locale pe care le avem deschise deja in reteaua Presa Buna si in majoritatea acestor zone e o premiera ceea ce facem.

Poate ca sunt mici pasii pe care ii facem in dezvoltare, dar cred ca sunt pasi corect facuti. Ne dezvoltam ghidandu-ne dupa o "harta" pe care o am in minte de multa vreme: o buna baza de editoriala si de jurnalisti la Cluj, o buna retea de ziare locale care sa fie pepiniera de subiecte pentru televiziunea nationala de stiri, o televiziune nationala de stiri cu o agenda jurnalistica, nu personala, un ziar national online, BreakingNews.ro, care sa ne completeze oferta.

Sunt mandru de mine si de echipa mea, nu am de ce sa ascund asta. Am inteles perfect si aplic fara ezitare principiul: "Decat 12.000 de euro pe o camera video, mai bine un jurnalist bun si bine platit", a declarat Liviu Alexa, creatorul grupului de media.

 

Vrei sa vezi NCN Cluj pe mobil?

Daca ai Android, da click AICI

Daca ai iPhone, da click AICI

Adauga comentariu