S-a decis cine a muncit cel mai mult pentru un post la Spitalul Județean. Candidații admiși sunt așteptați la serviciu

S-au încheiat toate probele de concurs pentru posturile declarate vacante de Spitalul Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani, a trecut și perioada de contestații, astfel încât viitorii angajați își pot îmbrăca ținutele de muncă. Cele mai mari note au fost obținute de cei care vizau un post de paznic în cadrul Serviciului administrativ: au fost doi candidați care au avut 100 de puncte, iar ultima medie „de intrare” a fost 92,5. Nu mai puțin de 12 persoane au susținut probele de concurs pentru cele patru posturi vacante. În total, 11 posturi de muncitori erau scoase la concurs.

„Rezultatele finale s-au calculat ca medie aritmetică a punctajelor obținute la proba scrisă și interviu cu mențiunea „admis” sau „respins”. Candidații declarați admiși se vor prezenta la Serviciul RUONS, în termen de maxim 15 zile calendaristice de la data afișării rezultatelor finale pentru întocmirea formelor de angajare”, anunță reprezentanții Spitalului Județean.

În cazul concursului pentru posturile de asistent medical debutant au fost 8 persoane respinse, acestea obținând punctaj mai mic decât contracandidații din cadrul acelorași secții. În cazul celor admiși, cel mai mare punctaj l-a obținut o viitoare asistentă debutantă la Secția de Neonatologie - 87,75, în timp ce cel mai mic a fost 62,33. Notele finale au fost calculate în funcție de notele obținute la cele trei probe: scris, proba parctică și interviu. În ceea ce privește posturile de îngrijitor și infirmieră debutantă, cinci persoane au fost respinse. Aici, punctajele obținute s-au situat între 83,5 și 67,5 (îngrijitoare), și 83,5 - 67,34 (infirmieră debutantă).

90 de puncte au fost maximul obținut în cadrul concursului pentru brancardier UPU-SMURD și 89.16 - asistent farmacie. În același timp, toate cele trei posturi de asistent medical generalist în cadrul UPU-SMURD au fost ocupate, candidații declarați admiși obținând punctaje cuprinse între 78,91 67,45. Rezultatele complete, aici

 

Adauga comentariu