Rotaract Varana Focșani donează pentru cadrele medicale din Spitalul Județean, eroii din prima linie. Poți ajuta și tu!

Rotaract Varana Focșani a inițiat ieri o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani cu materiale și cele necesare luptei împotriva infecției cu COVID-19. Un prim pas a fost făcut chiar de membrii Rotaract, care au donat 3.000 de lei, iar cei care vor să participe au la dispoziție un număr de cont, cu garanția că toți banii strânși prin această campanie vor fi folosiți pentru a le asigura eroilor din prima linie viziere, combinezoane și măști.

Am fost alături de comunitate în vremuri liniștite și suntem și acum, când sunt tulburi.

Suntem conștienți de gravitatea situației actuale, dar și de faptul că primul ajutor pe care îl putem da cadrelor medicale este să stăm acasă. Oamenii care își riscă sănătatea pentru noi au început să fie, la rândul lor, infectați, iar noi am hotărât să venim în sprijinul lor.

Luăm această inițiativă de a sprijini sistemul medical din Vrancea cu materiale de protecție, însă avem nevoie și de sprijinul vostru. Intenționăm să achiziționăm viziere, combinezoane și măști și să le oferim sub formă de donație celor care sunt în prima linie de la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon Focșani.

Dăm noi startul și donăm 3.000 ron, din cei 30.0000 ron pe care ne propunem să îi strângem, ajută și tu eroii din spitale cu orice donație în contul:

RO11BTRLRONCRT0333241601

iar noi ne vom ocupa să achiziționăm materialele necesare, totul de #acasă.

Ajutându-i pe ei, te ajuți pe tine!”, este apelul Rotaract Varana Focșani.

Adauga comentariu