Rezultatele scrutinului de ieri confirmă: PSD pierde teren în județul Vrancea!

Numărătoarea paralelă făcută de PNL Vrancea demonstrează că, pentru prima dată după foarte multă vreme, Vrancea începe să iasă de sub sfera de influență a PSD. După numărarea a 90% dintre voturi, în urma scrutinului de ieri, în județul nostru liberalii se clasează pe locul I, cu 37,5%, urmați de social-democrați care au obținut 30% dintre sufragii și USR cu 12%.


În Focșani distanșa dintre PNL și PSD este de aproape șapte procente, PNL având garanția celor 10.843 de votanți, adică 28.55%. Partidul Social Democrat se situează pe poziția a doua cu 8.290 de voturi, respectiv 21,82%. USR și PLUS au reușit un scor extraordinar, reușind să sufle periculos (pentru următoarele alegeri) în ceafa PSD, cu 8.092 de voturi (21.30%).


Ar mai trebui adăugat că PartidulSocial Democrat a pierdut în localitățile unde „nici musca nu zbura” fără știrea lui Marian Oprișan, localități cu tradiție de vot PSD, fiefuri de bază în cursele electorale. Printre perdanți se numără Alexandru Zar (Golești), Constantin Armencea (Adjud), Gheorghe Maghiaru (Garoafa), Daniuel Nicolaș (Odobești), Iordache Cazacu (Fitionești), Nicușor Păcuraru (Vulturu). PNL a mai devansat PSD și în Bordești, Cîmpineanca, Dumbrăveni, Milcovul, Nănești, Popești, Ruginești, Sihlea, Suraia, Tănăsoaia, Vînători și Vidra.  

 

Adauga comentariu