Rezultate pozitive obținute de judoka CSM Focșani 2007 la Campionatul Național de la Iași!

Rezultate bune obținute de judoka CSM Focșani 2007 la Campionatul Național de Seniori desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în capitala Moldovei, la Iași. La categoria 66 de kilograme Laris Borș a obținut argintul, Răzvan Burdușel a luat bronzul, urcând pe ultima treaptă a podiumului, iar Dănuț Goia s-a mulțumit cu un loc cinci. Același rezultat l-a avut și Bogdan Drîmbă la categoria 60 de kilograme.


Lotul nostru a fost pregătit și însoțit de antrenorii Iulian Surlă, Marinel Palade și Stănică Grosu. Competiția a fost una extrem de dificilă având în vedere faptul că s-a desfășurat la nivel de seniori, deci cu judoka foarte valoroși la nivel național. Cu toate acestea, sportivii noștri, juniori toți, s-au luptat voinicește pe tatami.


„Laris Borș a punctat cel mai bine, Răzvan Burdușel și Bogdan Drîmbă. Diferența a fost foarte mică între locul cinci și locul unu. Au fost, poate, și mici greșeli de arbitraj, mici greșeli și din partea sportivilor noștri. Dar ăsta e sportul, o greșeală mică este suficientă să pierzi un meci. În ceea ce privește nivelul de pregătire... se văd unele lipsuri la unii dintre ei”, ne-a spus sensei Stănică Grosu.


Antrenorii speră că luna viitoare, în cadrul competiției under 21, la seniori, rezultatele să fie mult mai bune pentru judoka CSM Focșani 2007.

 

Adauga comentariu