Reținuți după ce au bătut un bărbat într-o benzinărie

Scandal la primele ore ale dimineții într-o benzinărie din Bolotești. Un bărbat a fost agresat de patru tineri, cu care se pare că era în râcă de ceva timp. A fost anunțată poliția, iar agresorii au fost prinși la scurt timp.

La data de 18 septembrie, ora 04.40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Odobești au fost sesizați prin apel la SNUAU 112 de către un bărbat, din  comuna Bolotești, cu privire la faptul că în timp ce se afla la o stație de alimentare cu carburant din comuna Bolotești, pe fondul unui conflict mai vechi, a fost lovit de către doi bărbați, din aceeași localitate. Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba de patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 23 de ani, care se aflau în stare de ebrietate. 

În urma probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți de către polițiști pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentați în cursul zilei de astăzi instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză”, au precizat polițiștii.

Adauga comentariu