Reprezentație de excepție pe scena Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia”. Teatrul „Arte dell Anima” vine în Focșani cu o piesă a dramaturgului Miro Gavran, „Totul despre femei”

Pe data de 7 noiembrie, într-o miercuri, Ateneul Popular „Mr.Gh. Pastia” anunță un spectacol de excepție organizat de Teatrul Arte dell Anima din București. Piesa pusă pe scena focșăneană se numește „Totul despre femei” și este scrisă de unul dintre cei mai cunoscuți dramaturgi contemporani, Miro Gavran, tradus și jucat în zeci de țări.


Piesa intercalează cinci povești cu tot atâtea personaje, interpretate de cunoscutele actrițe Adriana Titieni, Corina Dănilă și Crina Lință care vor aduce în atenția publicului complexul și misteriosul univers al femeii contemporane.


Cele cinci povești „Doar prieteni”, „Carieră”, „Dragoste”, „Grădinița” și „Azilul de bătrâni” prind contur în jurul personajelor, construite diferit, care converg spre concepția regizorală, și anume că femeia este asemenea unui diamant „șlefuit cu finețe”. „O montare dinamică, plină de forță și vitalitate, în care trecerea de la un personaj la altul va fi filmică, prin schimbări de lumină și prin folosirea unor simple accesorii – ochelari, păouși, eșarfe etc. – fără schimbări de costume sau decor”, se arată pe site-ul Ateneului Popular din Focșani.


Spectacolul va începe la ora 19.00 iar biletele au fost deja puse în vânzare la Agenția Ateneului. Prețul unui bilet este de 35 de lei, însă elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 15 lei.

 

Adauga comentariu