Radu Banciu: „Dacă Marian Oprișan vrea să-l dea jos pe Liviu Dragnea, îl dă!”

Cunoscutul realizator de televiziune, Radu Banciu, consideră că liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, este singurul om care-l poate elimina de la șefia partidului pe Liviu Dragnea. Dacă șeful Partidului Social Democrat face greșeala de a-i nesocoti puterea și influența lui Oprișan, acest lucru i-ar putea fi fatal, crede jurnalistul.


„Există voci în PSD, de exemplu Marian Oprișan, care susțin că mandatul lui Liviu Dragnea ar fi pe sfârșite. Nimeni nu știe când îi expiră lui Dragnea dreptul de a stăpâni partidul. Marian Oprișan, de la care i s-ar putea trage lui Liviu Dragnea, cel care-l poate ușchi fără probleme din partid, el este speranța țării, Marian Oprișan. Paradoxal, am ajuns să ne agățăm, până la urmă, de unul dintre cei mai corupți baroni din istoria României.


Sigur, nu există dovezi în fața lui Marian Oprișan care, deocamdată, a scăpat basma curată din toate dosarele, dar asta nu ne-a făcut decât să râdem și mai acru... Sigur, și Liviu Dragnea scapă din toate dosarele, asta nu înseamnă că este inocent”, a spus Radu Banciu în cea mai recentă ediție a emisiunii sale, „Lumea lui Banciu”, de la B1 TV.


Jurnalistul mai consideră că influența lui Oprișan esta atât de mare în interiorul partidului, încât, la cel mai mic semn, baronii PSD se vor alinia în spatele său și-l vor debarca pe Dragnea de la șefia partidului cât ai bate din palme.


„Marian Oprișan a început să cârâie. Acum, din două, una: ori Liviu Dragnea este atât de prost să nesocotească adevărata putere a lui Marian Oprișan. Și atunci nu va mai fi, în curând, șeful PSD, pentru că, pot să dau în scris oricui din această țară, dacă Marian Oprișan vrea să-l dea jos pe Liviu Dragnea, îl dă. El va strânge toți baronii alături de el. Nici un baron nu va fi alături de Liviu Dragnea dacă îi cheamă Marian Oprișan.


Deci, dacă baronii PSD vor fi obligați să aleagă, ei vor fi sută la sută de partea lui Marian Oprișan. Nici unul nu va fi de partea lui Liviu Dragnea. Asta este de fapt adevărata bătălie. Atâta timp cât Oprișan e mulțumit, este sătul, ca un crocodil care a înghițit prada pentru o săptămână, e bine”, a mai spus Radu Banciu.

 

Adauga comentariu