PSD îi scoate pe bugetari în campanie cu arcanul

A început campania de primăvară! Nu cu aratul sau cu semănatul, ci cu împărțitul de afișe. Acum este marea ocazie să ne vedem aleșii prin sătuce, comune și orășele, cum iau ei la pas mărunt ulițele pentru a învăța oamenii cât de bine este să meargă la vot. Acum, fiecare partid cu ce poate și depinde pe cine trimite șeful să se prăfuiască în timpul orelor de program. Spre exemplu, aflăm că ieri „echipele de campanie ale PSD Vrancea s-au întâlnit cu cetățenii din Adjud, Mărășești, Păulești, Năruja, Vintileasca, Andreiașu, Vîrteșcoiu, Vulturu, Nănești, Bolotești, Străoane, Fitionești, Dumbrăveni, Obrejița, Pufești și Tănăsoaia”.

Un adevărat tur de forță, ilustrat cu poze sugestive în care apar „militanții” PSD care le-au vorbit „fermierilor” despre ce minuni pot face pentru ei parlamentarii social democrați care se odihnesc în scaunele de la Bruxelles. Concluzia ar fi că „România merită să își trimită cea mai numeroasă echipă PSD la Bruxelles”. Dacă ne uităm atent la poze însă, putem observa că „militanții” PSD sunt de fapt în marea majoritate angajații din primării, care i-au primit în vizită pe angajații de la Consiliul Județean Vrancea. Pe lângă cei câțiva consilieri județeni PSD care au luat la pas localitățile din județ, în poze apar și angajați ai instituției. Minim trei, dar e greu să îi știm pe toți.

La Vulturu este de-a dreptul o situație înduioșătoare. Nicușor Blându, timid, ține de mână o doamnă. Practic, în campania PSD este loc și de gesturi frumoase.

 

Alături de „echipele de campanie ale PSD Vrancea” a fost și Liviu Nedelcu, directorul Centrului Cultural Vrancea - instituție aflată în subordinea CJ. Probabil Nedelcu se afla întâmplător în zonă și așa a ajuns în pozele de la Mărășești și Pufești. Mersul pe jos face piciorul frumos!

Și mai putem spune cu siguranță un lucru: la Mărășești, din echipa numeroasă mai fac parte o bucată primar, o buc. viceprimar, o buc. city manager, 6 buc. actuali consilieri locali PSD și 3 buc. salariați - aflați în timpul liber în zona primăriei din capătul orașului.

Nu ne îndoim că în celelalte comune și orașe vizitate situația e aceeași. Când vine lumea de la județ, îi primești cu ce ai tu mai bun - în speță militanții. Păi atunci când ai o bucată de pâine bine plătită de la stat, practic din buzunarul primarului sau din cel al șefului de partid, cum să nu fii militant?

Adauga comentariu