Proxenetism la Răstoaca! Arestați pentru trafic de minori

Doi tineri din Răstoaca, dintre care unul este un puștan de 17 ani, sunt principalii suspecți într-un dosar de trafic de minori, activități din care obțineau venituri încă din anul 2017, spun anchetatorii. Astăzi, față de cei doi au fost dispuse măsuri preventive - unul arest preventiv, iar cel de-al doilea arest la domiciliu, după o acțiune coordonată de DIICOT. 

„În continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de trafic de minori, a fost desfășurată o acțiune pe linia traficului de minori, vizând o grupare specializată în racolarea de fete, care erau ulterior obligate să se prostitueze, fiind obținute astfel importante sume de bani.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea, au identificat principalii suspecți în cazul mai multor infracțiuni de trafic de minori, fapte săvârșite în cursul anului 2017 pe raza județului Vrancea. Cu această ocazie, în cursul zilei de astăzi au fost efectuate trei percheziții domiciliare, fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea șase persoane, în vederea audierii. 

Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activități infracționale și luării măsurilor legale”, spun oamenii legii. 

 

Adauga comentariu