Protest inedit în Focșani: Misăilă, primarul de mucava

Cine vrea o întâlnire tête-à-tête cu întâiul gospodar al orașului are șansa nesperată să dea peste acesta pe străzile din municipiu, unde este plimbat de mânuță de un tânăr liberal. Președintele TNL Focșani, Claudiu Matei, l-a scos pe primarul nostru la aer curat prin Focșani, într-un protest inedit: pentru a avea șansa de a-i arăta acestuia îndeaproape realitățile orașului pe care îl păstorește, a făcut un primar din carton. Mai bine decât din paie, am zice noi.

„Dintotdeauna mi-am dorit o administrație publică locală aproape de cetățean. Mi-am dorit un primar care să meargă efectiv pe străzile din oraș, să observe, să își noteze problemele și să le găsească o rezolvare mai devreme sau mai târziu. Din păcate, nimic din toate aceste lucruri nu s-au întâmplat din 2016.

De la alegerile locale din 6 iunie 2016, primarul municipiului Focșani nu a mai avut timp să treacă pe străzile din oraș. Mi-am propus să schimb acest lucru și, astăzi, mi-am îndeplinit această dorință, atât mie cât și miilor de cetățeni din municipiul Focșani, dacă o putem numi așa. Eu aș numi acest lucru mai degrabă NORMALITATE.

Dacă domnul primar nu are timp să se informeze de problemele din oraș, l-am adus personal pentru a i le prezenta, pentru a-i transmite propunerile noastre și pentru a găsi soluții. Vă promit că, începând de astăzi, voi fi prezent alături de "domnul primar" pe toate strazile din oraș și îmi voi nota toate problemele și propunerile existente, iar la final, vor fi înmânate personal, la Primăria Focșani, domnului primar Cristi Valentin Misaila.

Asa să ne ajute Dumnezeu, că primarul probabil nu o va face!”, își explică Matei pe Facebook gestul său. 

Acesta ne-a mărturisit că focșănenii sunt chiar emoționați că au șansa să se întâlnească cu Cristi Valentin Misăilă, chiar dacă nu în persoană, ci într-o replică de mucava. Dar, dacă ne uităm la copie, am spune că aduce destul de mult cu originalul.

Adauga comentariu