Promisiunile de campanie ale primarului Misăilă, încă în stand by. Nu-i bai, mai e timp!

Cu toții așteptăm cu sufletul la gură și degetele încrucișate raportul de activitate al primarului municipiului Focșani. Între timp, nu sunt puțini cei care compară promisiunile cu care a ieșit la atac primarul Cristi Misăilă în campanie și realitatea din oraș acum, după doi ani de mandat. Pentru cei care nu mai țin minte ce se discuta în 2016, USR Vrancea a întocmit o listă față în față: minciună versus adevăr.

USR Vrancea a venit în sprijinul edilului și a facut un TOP 10 al NErealizărilor! Adevăratele proiecte de investiții nu au fost demarate încă. Există foarte multe promisiuni, același ritm foarte lent de execuție și aceeași lipsă de perspectivă pe care guvernarea PSD-ALDE o promovează. Banii publici au fost cheltuiți pe unele reparații și lucrări minore, prin contractarea lucrărilor de execuție de la aceleași firme de casă. Cheltuieli exorbitante se fac în continuare pentru evenimente tradiționale sau pentru reparații asupra unor obiective executate cu superficialitate.

Asemenea obiceiuri ale guvernanților, de a cheltui milioane de euro doar pe studii de fezabilitate și atât, fără a construi nimic, cheltuieli pe studii pline de promisiuni se fac și la Focșani. Conform acestor promisiuni care, desigur, nu costă nimic, milioane de euro ar fi atrase și investite într-o infrastructură care va concura cu cele mai frumoase orașe reședință de județ. Dar nu curând, cam prin 2021! Vrâncenii sunt familiarizați cu această strategie a PSD, practicată și de Marian Oprișan la nivel județean, care promite la fiecare ciclu electoral realizarea acelorași obiective administrative, niciodată atinse, dovada fiind subdezvoltarea acută a zonei.

Promisiunile lui Misăilă se înscriu în aceeași linie cu care PSD-ALDE încearcă să hrănească cetățenii acestui oraș, într-un județ condus de o altă persoană care promite în aceeași măsură, cu și mai mare fală. Așa a reușit să ajungă județul Vrancea în topul județelor cu cea mai mare rată a sărăciei din România. Prin politici și strategii care a determinat mare parte din populația activă să emigreze și să nu mai spere la nicio schimbare. Focșani și Vrancea merită să se dezvolte! USR Vrancea nu poate asista cu pasivitate la cum se risipesc banii publici și cum NU se atrag fonduri europene pentru diferite investiții. În alte orașe nu există această neputință. Cauza este una evidentă, lipsa unor buni administratori și manageri competenți la nivelul Primăriei Focșani”, se arată într-o postare a USR Vrancea.

Adauga comentariu