Programul integral al acțiunilor de dezinfecție din Focșani. Când vin echipele în fiecare cartier din municipiu

Municipalitatea  a demarat o acțiune de dezinfecție a tuturor zonelor din oraș, decizie care a fost luată în cadrul ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Focșani. De câteva zile, atât angajații Direcției de Dezvoltare Servicii Publice, cât și cei ai CUP Salubritate au început activitatea în acest sens, urmând ca, gradual, acțiunea de dezinfecție să fie desfășurată în toate zonele orașului.

Și, pentru că fiecare focșănean ar vrea să știe când vin echipele pe strada sa, prezentăm mai jos programul complet aprobat de autorități. De menționat că în fiecare zonă a orașului se va acționa atât pentru dezinfecția scărilor de bloc - în timpul zilei, cât și pentru dezinfecția domeniului public - pe timp de noapte. În cadrul activității, CUP Salubritate va asigura dezinfecția străzilor și a trotuarelor.

Din 30 martie și până pe 5 aprilie se va dezinfecta zona Centru, cuprinsă între strada 1 Decembrie 1918, Bulevardul Unirii și bulevardul Independenței, strada Mărășești, Cuza Vodă și Bucegi.

Între 6 - 12 aprilie: zona Bahne, cuprinsă între strada Comisia Centrală și strada Măgura, Calea Moldovei, bulevardul Brăilei și 1 Decembrie 1918.

Între 13 - 19 aprilie: zona Sud+Cartier Mândrești, cuprinsă între Calea Moldovei, strada 1 Decembrie 1918, Anghel Saligny, Cotești și Mugur.

Între 20 - 26 aprilie: zona Gară I, cuprinsă între strada Anghel Saligny și Vîlcele, Vlad Țepeș, bulevardul Gării.

Între 27 aprilie - 3 mai: zona Gară II, cuprinsă între bulevardul Gării, strada Bîrsei, strada Mărășești și bulevardul Independenței.

Între 4 - 10 mai: zona Obor, cuprinsă între strada Mărășești, strada Cuza-Vodă, strada Tisa și Zăbala.

Totodată, pe 11 mai urmează a se dezinfecta șoseaua de centură a municipiului, acțiune care se va desfășura pe timp de noapte.

Adauga comentariu