Profesoara Diana Tăicuțu, directoarea Liceului de Artă, a întreținut acum două săptămâni relații sexuale cu elevul major Ovidiu Saghin. Îi cerem demisia! Lauriana Ailincuței, șefa IȘJ Vrancea, se ascunde!

Cuibul de viespi de la Liceul de Artă „Gh. Tăttărescu” va fi spart de Știri de Focșani. Este anormal ca directorul unui liceu să facă sex cu elevul instituției, este anormal ca instituția educațională să fie murdărită de asemenea întâmplări. Pozele care au apărut in exclusivitate la Știri de Focșani au fost văzute de 15 mii de cititori și au creat multă tulburare in rândul acestora, cei mai mulți dintre ei, părinti. Relațiile intime dintre Diana Tăicuțu și elevul de 19 ani, Ovidiu Saghin, căci despre el este vorba, durează încă de pe vremea când acesta era minor, spun sursele noastre.

Oricum ar fi, că a fost minor sau major, el tot elev al liceului rămâne, iar din înregistrările care au fost puse pe Facebook și șterse ulterior, dar pe care Știri de Focșani le-a captat, este evidentă relația sexuală dintre cei doi. Am încercat să o contactăm de mai multe ori pe pesedista Lauriana  Ailincuței, șefa ISJ Vrancea,  însă în urma dezvăluirilor noastre, aceasta s-a ferit de presă toată ziua.

Îi cerem șefului ISJ demiterea de îndată a doamnei director Diana Tăicuțu din fruntea Liceului de Arte și sancțiuni disciplinare suplimentare fiindcă a transformat într-un bordel moral o instituție ce se voia cu ștaif. Din păcate, colegii noștri de la Monitorul de Vrancea au picat in plasa amenințărilor proferate de un puțoi de 19 ani, cu pretenții de mare artist.

În cursul zilei de duminică, doamna Tăicuțu a încercat, și ea, să ne amenințe cu judecata, cerându-ne să scoatem pozele de pe site, sub pretextul că se referă la viața ei privată. Din punctul nostru de vedere, este de interes public faptul că un director de liceu corupe sexual un minor, ba  continuă încă relațiile sexuale cu elevul, chiar și când acesta a devenit major.

Misiunea Liceului„Gh. Tăttărescu”  nu este de a preda lecții de sexualitate pe canapeaua din dotare, ci, ca sa cităm doar din site-ul liceului, „să ducă însușirea valorilor promovate prin filosofia educațională a școlii în vederea  dobândirii de competențe și să satisfacă nevoile comunității pentru educația permanentă”.

Doamna Tăicuțu a parafrazat grosolan aceste vorbe și în loc de satisfacerea nevoilor comunității a ales să-și satisfacă propriile nevoi sexuale. Pentru că tot ea are tupeu să ne amenințe cu judecata, insinuând că nu ea este în acele capturi, publicăm astăzi și restul de poze, din care rezultă clar cum se plimbă dumneaei, directoare de liceu, în sânii goi prin casă alături de elevul său aflat în curul gol.

Culpa morală a doamnei director este cu atât mai mare cu cât dumneaei este, și a fost, mentorul artistic și pedagogic al elevului Ovidiu Saghin, așa cum transpare de pe site-ul oficial al Principesei Margareta.

Diana Tăicuțu a devenit „mămicuțul” sexual al elevului Saghin atrasă de dumele mature de pe Facebook  ale elevului său.

Iată, așa cum v-am promis, câteva instantanee de la ultima „iepureală” dintre mentorul Diana Tăicuțu și elevul Ovidiu Saghin, ce a avut loc pe 28 aprilie 2018, așa cum relevă capturile publicate astă noapte.

Comentarii

Marius Chivu

13.05.2018 21:32

FELICITARI "STIRI DE FOCSANI"! Redactori ai unui ziar de colt de bloc, corect? Corect! Altfel, nu am fi fost ajunsi in stadiul in care sa calcam in picioare imaginea unei femei, idiferent de greseala pe care aceasta ar fi facut-o. Adica cu totii avem o mama si o respectam! Dar presupun ca mamele voastre nu au avut ocazia sa intalneasca placerea de a face sex, eprubetistilor! :-j As fi inteles scopul articolului daca femeia asta, ar fi prestat serviciile in scopul promovarii vreunui examen sau ar fi obligat elevii sa o satisfaca, dar nu s-a intamplat asta. As fi mai inteles, daca actul sexual s-ar fi desfasurat in incinta institutiei de invatamant, dar nici asta nu s-a intamplat. Prin urmare, scopul articolului este acela de a atrage atentia asupra unor lucruri pe care foarte multi dintre noi, cititorii le vom gasi firesti... A gasit in acele momente o atractie fata de acest tanar, mai tanar decat ea, momente de care a si profitat! Suntem inca multi care ne ascundem de dragul de a nu ne pata in fata "societatii"! Societate care s-a destramat de mult din pacate... 

Liviu Alexa

13.05.2018 21:45

i-auzi, bre, gasesti firesc sa si-o traga o directoare de liceu cu un elev? perversul lui mama

Alexandra Turtoi

14.05.2018 03:36

Dar tu femeie vrei sa spui k nu ai secretele tale de care sa iti fie rusine? Poate in sinea ta esti mai perversa decat cei doi! Dar nu avem de unde sa stim nu? Nici tu nu stii nimik decat ce vezi in poze! Vedeti-va de treaba voastra si nu mai judecati 

Oana

14.05.2018 10:46

Exista un cod de etica prin care se interzic "relatiile sexuale cu educabilii". Eu stiu ca vobe precum " iubirea invinge tot" sau "in dragoste si razboi totul este permis" sunt in asentimentul multor romani insa, acceptarea acestui cod etic la instituirea in functie si incalcarea ulterioara a acestuia atrag dupa sine consecinte, daca nu legale, cel putin de ordin intern, care trec de bariera romantismului relatiei interzise dintre doi amanti de varste diferite. Aici un scriem un roman siropos ci suportam consecintele deciziilor pe care le luam!

Adauga comentariu