Procurorul Iuliana Bătrînu îi ia locul magistratului Dorina Rîșca la conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani

Modificări la nivelul conducerii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, după ce atât prim procurorul cât și adjunctul unității au obținut încuviințare de a pleca la alte parchete. Cum plecarea prim procurorului adjunct al PJ Focșani va opera din 1 iunie, astăzi Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat în discuție posibilitatea ca pe această funcție să vină procurorul Iuliana Bătrînu.

Secţia pentru procurori a hotărât delegarea în funcţia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani a doamnei procuror Bătrânu Iuliana, începând cu data de 01.06.2019, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”, se arată în informarea CSM.

Iuliana Bătrînu a venit ca stagiar la Focșani pe 1 iulie 2015, fiind proaspătă absolventă a Institutului Național al Magistraturii, cu media 9,06. Până pe 1 iunie, primul adjunct al PJ Focșani rămâne procurorul Anca Dorina Rîșca, aceasta obținând acceptul CSM ca după această dată să fie transferată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. În ceea ce privește postul de prim procuror al acestei unități, acesta aparține procurorului Auraş Ionuţ Petrescu până pe 1 iulie, la această dată urmând să fie transferat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Adauga comentariu