Printre editorialele elogioase la adresa șefului PSD Vrancea, istoricul Bichir își face timp să devină invitat permanent la evenimentele din Focșani

Focșaniul se pregătește pentru marele eveniment de mâine. Un eveniment real și important pentru toată țara, nu doar pe plan local, umbrit însă de cei care doresc să iasă în față doar pentru imagine. Atât Primăria, cât și Consiliul Județean se „bat” care mai de care în conferințe, manifestări și așa mai departe. Și așa aflăm că mâine, la un simpozion organizat la Muzeul Unirii din Focșani, printre invitați se află și un cunoscut istoric. Florian Bichir e de acum de-al casei, și prin prisma faptului că îl admiră sincer pe Marian Oprișan, pentru că „este un mare, mare patriot” care ar fi făcut „ceva bine pentru țară”. Poate domnul Bichir ar dori să își facă mutație în brava provincie europeană, să simtă pe pielea dumnealui tot acest bine, pe care noi îl știm concret, de peste 18 ani, de când Oprișan conduce Vrancea.

Ei bine, la simpozionul cu tema „Întâlnire cu ISTORIA: 160 de ani de la Unirea Principatelor Române 24 ianuarie 1859 - 24 ianuarie 2019”, lectorul univ. dr. Bichir va vorbi despre „Alexandru Ioan Cuza – necesarul contemporan al timpurilor noastre”. Așteptăm cu interes continuarea într-un editorial, în care îl va compara pe Oprișan cu domnitorul Cuza, sau cine mai știe cu cine. Pentru că Florian Bichir nu scapă nicio ocazie de a-l prezenta pe președintele CJ Vrancea ca pe un erou național.

Dovadă că e „de bine” sunt share-urile masive pe paginile ale articolelor elogioase, inclusiv pe pagina PSD Vrancea.

Adauga comentariu