Prins de poliție în timp ce transporta ilegal lemn de foc!

Un autocamion prevăzut cu semiremorcă, ambele încărcate cu lemn de fag până la refuz, a fost oprit pe DN2 D de polițiștii Secției Tulnici, aflați în timpul unui control de rutină. Oamenii legii i-au cerut actele șoferului, iar acesta a prezentat echipajului de poliție două avize de însoțire a mărfii: unul pentru canitatea de 15,21 metri cubi și celălalt pentru remorcă – 14,81 metri cubi, ambele cu lemn de fag rotund.


Ambele avize fuseseră emise de o societate comercială care își desfășura activitatea pe raza comunei Tulnici, având ca destinație sediul aceleiași firme situat în comuna Vidra.


Verificările polițiștilor au dovedit că transportul nu era tocmai legal, adică șoferul se afla la al doilea transport de material lemnos folosind aceleași avize de însoțire. „În cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 5000 de lei, și s-a procedat la confiscare fizică a cantității de 32.653 m.c., lemn rotund fag, ce a fost predată în custodia pădurarului”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

 

Adauga comentariu