Primarul orașului Odobești - comunicare live cu cetățenii pe Facebook. Deocamdată, inițiativa sa este unică la nivelul județului Vrancea!

Începând de astăzi, ora 17.30, edilul orașului Odobești va deschide o sesiune de comunicări live cu cetățenii localității prin intermediul Facebook. Inițiativa sa, unică în acest moment la nivelul județului Vrancea, are ca scop consultarea oamenilor în ceea ce privește măsurile luate de administrația locală pentru împiedicarea răspândirii infecției cu noul coronavirus și de a-i ajuta să treacă mai ușor prin această situație de criză.


Daniel Nicolaș va răspunde în direct cetățenilor și le va explica de ce trebuie să respectăm cu toții măsurile de forță majoră adoptate la nivel național. În opinia primarului, comunicarea cu oamenii este esențială în aceste vremuri tulburi.


„Vreau să facem o informare a populației și vreau să am un dialog interactiv cu cetățenii, să vedem ce anume doresc dumnealor mai mult decât facem noi. Ideea este de a intra în contact cu oamenii, de a avea un dialog și a lua măsuri în funcție de ceea ce își doresc ei, nu în funcție de ce credem noi că este mai bun pentru ei. Până la urmă, vorbim de o consultare publică care are scopul de a-i ajuta să treacă de la viața normală la cea impusă de situația actuală”, ne-a declarat primarul orașului Odobești, Daniel Nicolaș.


Edilul mai este de părere că, în aceste momente, dialogul cu cetățenii este extrem de important și că administrațiile locale din Vrancea ar trebui, acum mai mult decât oricând, să găsească soluții pentru a dialoga cu oamenii.


„Comunicarea între primar și cetățeni este foarte importantă și, indiferent prin ce mijloace se realizează, trebuie făcută de fiecare primar al județului, indiferent că vorbim de mediul urban sau cel rural. Eu îmi doresc ca și ceilalți colegi ai mei să ia exemplul nostru, întrucât noi suntem o administrație care punem pe primul loc apropierea de cetățeni.

Noi am găsit de fiecare dată modalități de a sta de vorbă cu odobeștenii, iar tehnologia actuală ne-a ajutat de fiecare dată. Oamenii trebuie să înțeleagă că ducem o luptă pe care nu o putem câștiga decât dacă suntem uniți”, a mai spus Daniel Nicolaș.


În acest moment, pe raza orașului Odobești 46 de persoane venite din zone de risc (Franța, Italia, Germania, Spania, Anglia) se află în autoizolare la domiciliu. Administrația locală ne-a transmis că acestea respectă regulile impuse de autorități și că nu prezintă simptome de îmbolnăvire.
 

 

Adauga comentariu