Primarul Focșaniului, sensibil la frumos. Joc periculos la Teatrul Municipal

Update: Domnul primar a ținut să vină cu o precizare în legătură cu rândurile de mai jos. Putem bănui că a priceput despre ce e vorba astăzi după tonul glumeț pe care l-a folosit, dar a dorit să menționeze că nu există nicio altă doamnă în viața sa, în afară de Lucreția Misăilă. Că există multe june blonde pe lumea asta, dar Jocurile periculoase nu le apreciază. Și, din una în alta, ne-a asigurat că putem colabora foarte bine... că tot este astăzi 1 aprilie!  

Aseară, la ultima piesă jucată în cadrul Galelor Teatrale Focșănene, într-una din loje a fost prezent nimeni altul decât primarul Cristi Valentin Misăilă. Printre picături, primarul municipiului își găsește timp să participe și la activități culturale. Astfel, după ce a stins sâmbătă lumina în Piața Unirii și a dat foc la lampioane, duminică și-a pus haine mai elegante și a mers la teatru. Nu singur, ci însoțit de o aproape jună blondă. Ați putea crede că este vorba despre proaspăta soție, dar clar cele două doamne nu au mare lucru în comun. Poate doar buclele.

Cei doi s-au bucurat cuminți de Jocul periculos. Nu ne referim la altceva decât la piesa interpretată de actori. Ulterior, au plecat după ce directorul teatrului a mulțumit primăriei și consiliului local „care ne sprijină și ne susțin activitatea”. Prezența edilului la brațul doamnei/domnișoarei este confirmată chiar de cele două filmulețe (aici și aici) care au fost postate pe pagina de Facebook a Teatrului „Maior Gheorghe Pastia”.  

Într-o notă mult mai serioasă, Teatrul Focșani anunță că pe 11 aprilie, copiii pot intra gratis la Tache Ianke și Kadar: „Lăsați copiii să vină la Teatrul Focșani! De această dată vor plăti doar părinții, copiii cu vârsta minimă de 10 ani primesc acces gratuit la spectacol. Fiecare mic spectatator va beneficia de tichet (ACCES LIBER) cu rând și loc. Informații și rezervari: 0731.021769”.

Adauga comentariu