Primarul Focşaniului o flutură pe Grapini ca pe-un stindard de luptă al românismului. Mai bine ar flutura o carte de Gramatică!

Cristi Valentin Misăilă nu poate rezista farmecelor feminine nici când este în timpul serviciului. Impresionat peste poate de o doamnă europarlamentar arhicunoscută, a lăsat un pic în stand-bye treburile zilnice din primărie pentru a răspândi pe Facebook înțelepciunea emanată de aceasta. „Așa ar trebui sa ne apărăm țara!”, a reușit să exclame primarul nostru după ce a dat play la discursul analfabetei Maria Grapini, președintele Partidului Umanist Român (social-liberal) filiala Timiș. Ne temem totuși ca analfabetismul să nu se ia ca holera și să nu mai scăpăm niciodată de acești intelectuali care fac de râs România și românii.

Ca să nu fiți nevoiți să ascultați vocea suavă a duamnei, ne-am sacrificat noi și am pus „pe hârtie” vorbele pline de miez. Feeling inspired:

Nu am votat rezoluția, pentru că aceasta este o rezoluție a ipocriziei. Nu este o rezoluție privind statul de drept în România. De ce dorește Parlamentul European, de ce doresc anumiți eurodeputați, de ce dorește Comisia să fie pusă țara mea la colț? Pentru că nu vrea să accepte să fie țară de mâna a doua! Pentru că vreți să ne dați rețete care nu le aplicați în țara dumneavoastră. De ce nu exportați ceea ce ne puneți în rezoluție la dumneavoastră acasă? De ce intrați în subsidiaritate? În ce țară s-a mai amestecat Uniunea Europeană la schimbarea unui șef de instituție? De ce trebuie să raportăm noi când se schimbă instituțional un șef de instituție, fie el și procurorul general? S-a creat o criză, s-a creat o țară a procurorilor. Lăsați-ne în pace! Vrem să se respecte cetățenii, vrem să se respecte tratatul. Noi, România, nu am încălcat tratatul. În schimb Uniunea încalcă tratatul și regulamentul Schengen. Nu ne lăsați în spațiul Schengen, deși nu avem garduri, nu avem jurnaliști omorâți. Corupția... (aici doamna s-a înecat în revoltă. N.R.: înnecat, mai pe înțelesul dumneaei și al celor cărora le curge o băluță din gură când o ascultă). Nu noi suntem, nu România este în grupul celor 9 state în care acum este cea mai mare corupție din istoria Uniunii Europene. De ce nu se aplică aceeași unitate de măsură? Sunt revoltată și consider că este o nedreptate pentru țara mea și pentru cetățenii mei”.

Bravo, doamnă, bravo! Bravo, domnule primar! Apropo, UE e tot aia care dă banii pentru proiectele din Focșani?

N-am rezistat tentației și am mers pe pagina oficială a lu madam Grapy, unde tot dânsa a fost prima care și-a comentat la postare: „Au început atacurile celor care nu doresc o Românie independentă! Rușine!”. Da, am văzut și noi. Șleahta voastră votată de români și trimisă în funcții cheie face asta de mult!

Adauga comentariu