Primarul Focșaniului anunță data la care orașul va avea străzi fără gropi: cât de curând!

A venit primăvara, dă colțul ierbii, păsărelele cântă voioase, iar prin oraș au început timid lucrările pe străzi. În unele zone mai mult se strică decât se repară, dar acesta este un aspect mai puțin important. Când vezi muncitorii pe străzi, dacă îi vezi, parcă ai alte speranțe. Primarul recunoaște că infrastructura rutieră e cam praf, însă promite că se lucrează intens. Atât de intens, încât în total cârpesc străzile... trei echipe! Că atât avem în dotare.

Am început să plombăm străzile, din păcate starea asfaltului pe foarte multe străzi lasă de dorit. Am început în forță... suntem doar cu trei echipe de intervenție aparținând societății noastre comerciale, CUP Salubritate. Lucrăm, am început cu zonele centrale cele mai tranzitate. Am finalizat lucrările pe Anghel Saligny, pe Horia, Cloșca și Crișan, pe strada Bârsei, pe strada Bicaz. Le luăm etapizat, din centru către periferie, astfel încât sper eu în cel mai scurt timp, în două, trei luni de zile să reușim să aducem la o stare de normalitate suprafața carosabilului.

Trebuie să precizez totodată faptul că în ultima perioadă am semnat foarte multe contracte de reabilitare integrală a mai multor străzi, urmează să demarăm lucrările. Deja la cele începute de anul trecut se lucrează. Sper eu ca anul acesta - așa cum am promis focșănenilor la toate întâlnirile pe care le-am avut, în scurt timp vom începe lucrările și pe celelalte străzi”, a declarat Cristi Valentin Misăilă pentru postul local Atlas TV.

Adauga comentariu