Primarul din Panciu se pregătește pentru Ziua Femeii din bugetul local! Iulian Nica scoate la bătaie o mie de eclere și câteva zeci de torturi ca să îndulcească viața cetățenilor!

Ca în fiecare an, primăria din Panciu se pregătește pentru zilele de 1 și 8 martie, atunci când primarele localității va născoci surprize-surprize pentru doamnele și domnișoarele din localitate. Nu este exclus ca Iulian Nica să se pogoare din turnul de fildeș al primăriei și să împartă pe stradă trandafiri ori garoafe, neaparat roșii, femeilor întâlnite pe traseu.


Deocamdată, administrația locală pregătește câteva achiziții, cheia de boltă a unor zile cât mai frumoase de 1 și 8 martie. Un prim pas ar fi cumpărarea a nu mai puțin de o mie de eclere, prăjiturele cu care primarul speră să mai îndulcească puțin atmosfera din oraș. Comanda, în valoare totală de 4.590 de lei, va fi asigurată de Cofetăria Monique la prețul de 4,59 lei per bucată, un „scor” bun, am spune.


De altfel, aceeași cofetărie s-a angajat să onoreze și comanda făcută de Casa Orășenească de Cultură din urbea păstorită de Iulian Nica. Pentru a nu se lăsa mai prejos, instituția în cauză va cumpăra 45 de torturi a căror valoare ajunge la aproape 2.500 de lei. Banii, desigur, provin tot de la bugetul local, iar torturile vor fi destinate cuplurilor din localitate care aniversează căsătoria de aur sau de argint.


Pentru 1 martie, primarul este gata să achiziționeze o mie de broșe-mărțișoare pe care va plăti firmei ALPHA SHOT din București suma de 2.440 lei. Asta în condițiile în care edilul municipiului Caransebeș, oraș cu 24.000 de locuitori, a comandat de la aceeași firmă doar 500 de bucăți, iar primarul orașului Galați, municipiu ce numără aproape 250.000 de suflete, va cumpăra 2.000 de mărțișoare.


Ei, dar ca să nu fim răi, aflați că și primarul comunei Tătăranu, Bănel Bărbieru, va cumpăra aceeași cantitate ca și orașul Panciu, adică o mie de mărțișoare. Și uite așa se mai bărbieresc niște bani din visteria locală! Da’ parcă poți să te pui cu galanții...


Ca să încheiem apoteotic, am mai adăuga că primarul Iulian Nica intenționează să mai cumpere, nu știm dacă pentru aceeași ocazie, agende, calendare și pixuri personalizate în valoare de 32.250 de lei, adică aproximativ 6.800 de euro. Păi, la ce să te zgârcești? Că doar nu plătești din buzunarul propriu!

 

Sursa foto: Facebook

Adauga comentariu