Primarul Chitic împarte pliante de campanie, localnicii din Mărășești sunt atacați de câini în plin centrul „orașului”. „Nici antitetanos nu au. Nu au nimic, mori cu zile”

Mărășești. Orașul care este asociat de toată lumea cu „Pe aici nu se trece!”. Însă în timp, pentru localnici și vizitatori, cuvintele acestea au căpătat o altă valoare. Nu se trece... lăsați orice speranță, voi cei care intrați înauntru. Mărășești. „Orașul” în care ajungi să fii atacat de hoarde de câini în plin centru. Ferească Dumnezeu să ai curaj să te aventurezi pe străzi, mai ales noaptea!

A pățit-o un localnic aseară, în jurul orei 22.00, în fața Casei de Cultură. Peste 20 de câini l-au înconjurat și a scăpat ca prin minune. O singură mușcătură, dar zdravănă. Unde să se ducă? N-ai spital, mergi acasă să te tratezi! „Cum să mă duc la Mărășești? Nici antitetanos nu au. Nu au nimic, mori cu zile”, ne-a spus omul, care urma să ajungă în această dimineață la Focșani, pentru tratament corespunzător.

Da, putea fi mai rău. Dar poate întâi gospodarul orașului ar trebui să ia în calcul să facă ceva în această problemă, semnalată de nenumeroase ori. Poate ar fi mai important să aloce bani și pentru îmbunătățirea condițiilor de viață din Mărășești. Între timp, dacă tot e campanie, Valerică Dorel Chitic are alte preocupări: bate străzile desfundate și trotuarele distruse împărțind pliante. Nu îți e rușine de cum arată orașul pe care îl conduci?

Adauga comentariu