Primăria Ciorăști organizează excursii la mare pentru localnici, cu autocarul propriu!

Nu se poate spune că administrația locală din Ciorăști nu se gândește la binele locuitorilor comunității. Pe la începutul anului trecut, consiliul local al localității a votat pentru achiziționarea unui autocar second-hand care să fie pus în slujba oamenilor, fie ei tineri sau bătrâni, elevi ori sportivi. Odată cumpărat pentru 30.000 de euro, autovehiculul a fost imediat pus la treabă.


Cu autocar la scară, conducerea primăriei a decis că n-ar fi rău ca locuitorii comunei, indiferent de vârstă, să aibă parte de niscaiva plecări în regim organizat pe alte meleaguri ale patriei. Așa a luat naștere o nouă tradiție în comuna Ciorăști: organizarea de excursii anuale la munte sau la mare, în funcție de sezon.


De data aceasta, administrația locală își anunță cetățenii că o nouă excursie se află în pregătire. Cu ocazia Turneului Zonal de fotbal U17 organizat la Constanța, unde participă și echipa fanion a comunei, sătenii sunt invitați să vadă nemărginirea mării pentru doar 300 de lei de persoană, sumă în care sunt incluse cazarea și cele trei mese pe zi. Tot ce trebuie să facă oamenii este să se grăbească întrucât locurile sunt limitate: doar 30!


„Noi avem o tradiție cu excursiile astea având în vedere că avem autocarul nostru, al primăriei. În fiecare an facem o excurie de o zi, două, pe litoralul. Am făcut excursii și la munte, când nu este sezon de plajă, deci nu este chiar o noutate pentru locuitorii comunei. Poate merge oricine, desigur. De exemplu, în anii precedenți au mers în excursie oameni și din comunele limitrofe, adică din Bălești, Tătăranu și chiar din Puiești, județul Buzău”, ne-a spus primarul comunei Ciorăști, Nicolae Braicău.


După cum se vede, un alt proiect al primarului Braicău a avut sorți de izbândă. Să nu uităm că Primăria Ciorăști are mașină de pompieri, dric, stație de asfalt, o fabricuță de termopane, una de pavele, o mașină de salubritate și multe alte utilaje care asigură o independență totală a localității.

 

Adauga comentariu