A prezentat un permis de conducere fals și s-a ales cu dosar penal

Un vrâncean este cercetat pentru fals după ce a încercat să convingă polițiștii că este șofer cu acte în regulă, îns de fapt permisul prezentat nu avea nicio valoare. Ieri, înainte de miezul nopții, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au oprit o autoutilitară pentru control, pe DN 2 L, pe direcția Câmpuri – Soveja, ocazie cu care au descoperit că cel care se afla la volan era un pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, le-a prezentat pentru control oamenilor legii un permis de conducere aparent emis de autoritățile bulgare. Însă actul care nu avea caracteristicile fizice și elementele de siguranță specifice unui permis original, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cel în cauză nu avea permis de conducere.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, iar permisul susceptibil a fi fals, prezentat de conducătorul auto, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. Pe numele său a fost întocmit dosar penal”, a comunicat IPJ Vrancea.


Adauga comentariu