Prefectul pândește „infracționalitatea” noaptea pe străzi: cum a urmărit Gheorghiță Berbece un microbuz de călători mai bine de juma de oraș și de ce! VIDEO

Cursă contra cronometru în această seară, unul dintre protagoniști fiind nimeni altul decât reprezentantul Guvernului în teritoriu, Gheorghiță Berbece. Dacă în urmă cu o săptămână, două, dumnealui făcea planton la prefectură și nu avea timp de nimic pentru că situația era gravă, acum lucrurile par a fi schimbate. Nu mai e nicio urgență, nicio ședință în miez de noapte, nu sunt alte lucruri de urmărit și pus la punct în această pandemie de coronavirus, ci, pur și simplu, urgența o reprezintă urmărirea microbuzelor care aparțin Transport Public. Pe la ora 20.00 și un pic peste, prefectul Berbece a dat drumul în lumea virtuală unui video, cu o explicație ȘOC:

Pentru unii plimbarea de seară este obligatorie sau "pe interes"

Oricum ar fi tot din buzunarul tău este cheltuiala. Voi cum vedeți asta???
P.S. acesta nu este o scrisoare deschisă!!!
”... 

Este vorba cumva de un drept la replică la scrisoarea deschisă a primarului Misăilă, la care și face referire. În concret, prefectul s-a decis să facă această „intervenție” pentru a dovedi tuturor din Univers că se consumă gazul degeaba, cum ar veni că primăria dă bani pe combustibil fără rost, pentru că din stațiile în care a oprit microbuzul - urmărit îndeaproape de prefect - nu a urcat niciun călător. Se și întreabă Gheorghiță Berbece de ce nu pleacă microbuzul pur și simplu „acasă”. Păi, domn prefect, poate pentru că așa este traseul și poate că în Sud, unde nu ai mai ajuns mata, ar putea urca oameni? Sau la întoarcere, cine știe? Gata frate, că și microbuzul Focșani - Adjud dacă nu are niciun călător până la Garoafa, se supără șoferul și face cale întoarsă!

Unii s-au prins că totuși ceva, ceva, e la mijloc. Drept e, poate oamenii nu au remarcat cum în „isteria” creată, prefectul a încălcat câteva reguli mici de circulație, da până la urmă, cine să îl amendeze? Poate bunul simț!

Într-un final, probabil prefectul a realizat (sau i s-a atras atenția) că nu este tocmai ok să urmărești microbuze în plină pandemie de coronavirus, așa că a șters postarea și implicit filmulețul.

Păi nu l-am salvat noi? L-am salvat!

Adauga comentariu