PORTRET ROBOT: bărbat căutat de poliție după ce a jefuit o femeie chiar în locuința acesteia!

Polițiștii din Focșani au întocmit portretul robot al unui bărbat căutat în cazul unei tâlhării săvârșite la începutul acestei luni, în municipiul nostru. Astfel, în seara zilei de 8 octombrie, în jurul orei 21.00, un bărbat în vârstă de 50 de ani din Focșani a sunat la 112 ca să anunțe un jaf petrecut în casa soacrei sale, o bătrână de 70 de ani.


În jurul orei 20.30, femeia s-a trezit în curte cu un individ care o vizitase anterior sub pretextul de a închiria o locuință în zonă. De data aceasta, bărbatul nu a mai fost așa galant și a trecut direct la amenințări, ba chiar a bruscat-o pe biata bătrână. Înfricoșată, aceasta nu a opus rezistență în fața agresorului și l-a lăsat pe acesta să o tâlhărească în propria locuință. După ce i-a luat cerceii, inelul și lănțișorul de aur, individul s-a făcut nevăzut.


În urma cercetărilor, poliția a întocmit cu ajutorul specialiștilor un portret robot al jefuitorului, cu următoarele semnalmente: vârsta cuprinsă între 50-55 de ani, înălțimea de 1,60 – 1,70 m, constituție astenică, îmbrăcat cu o geacă roșie, părul șaten roșcat, cu lungimea de 5 – 7 centimetri și breton dat peste cap, barba cu fire albe, de lungime medie, dinți lipsă în zona din față a maxilarului.


Persoanele care pot furniza informaţii care să ducă la identificarea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

 

Adauga comentariu