Ponta și Tudose se laudă că au alături primari din Vrancea. Cristi Misăilă, gazda acestora la meciul de handbal de duminică, spune că nu dă vrabia din mână pentru cioara de pe gard: „Sunt simple speculații”

Prezenți ieri la Focșani la Sala Polivalentă, unde au asistat la meciul de handbal dintre CSM Focșani și Dinamo București, Mihai Tudose și Victor Ponta l-au flancat în tribună pe al nostru primar. Atmosfera părea destul de destinsă, cei doi membri fondatori ai PRO România și-au făcut selfiuri, au glumit și au râs, astfel că putem deduce că între cei trei nu a fost nici urmă de animozitate. Bârfe răutăcioase spun că primarul Cristi Valentin Misăilă nu ar spune nu unei posibile alăturări la PRO România. În replică, primarul Focșaniului a ținut să asigure că, pentru domnia sa, nu există alt partid decât PSD: „Sunt simple speculații. Au fost doi foști premieri la Focșani, iar eu am fost gazdă. Am discutat despre handbal și despre buget, atât. Am cei 7 ani de acasă, nu aveam cum să le întorc spatele. Da, au stat lângă mine, pentru că acolo era tribuna oficială”, ne-a declarat Cristi Misăilă.

Cei doi foști premieri au afirmat că sunt și primari care își doresc să intre cu acte în regulă în PRO România. Cine? „O să vi-i comunicăm mai încolo”, a afirmat Tudose. „Știți bine că nu pot pleca, pentru că își pierd mandatul. Interesul nostru nu este să creăm un haos în administrație, ci să îi sprijinim, dacă se poate. Și sunt convins că mulți dintre ei vor veni alături de noi la alegerile din 2020”, a asigurat Ponta.

Pe de altă parte, la conferința de presă organizată ieri după meci, Ponta și Tudose au fost destul de secretoși în privința tuturor simpatizanților sau membrilor de partid din Vrancea. Tudose a menționat doar discuții cu cineva din Suraia. „Am vrut să ajung la o comună din județ, la Suraia. Prima dată am încercat prin Vadu Roșca. După un kilometru și ceva, doi kilometri, ne-am întors, pentru că am zis că am greșit drumul. Nu greșisem: era de pământ, cu praf - drum județean. Am revenit pe național, am luat-o pe la Vulturu. Și acolo la fel, am zis că ceva nu-i în regulă, lipsea drumul. Pământ, cu piatră. Am dat telefon la cineva, la destinație și mi-a spus că așa e, nu ați greșit. ...

Am ajuns în Focșani, lume prietenoasă, felicitări primăriei și sponsorului principal, Fan Courier, pentru ce au realizat. Am fost primiți cu mare bucurie”, s-a exprimat Mihai Tudose.

Eu vin de fiecare dată cu plăcere la Focșani, chiar dacă în ultima perioadă nu am mai fost invitat de 24 ianuarie, dar asta nu e grav. ... Îmi pare rău că au pierdut (handbaliștii noștri - n.r.), dar îmi pare bine că și-au făcut echipă și fac evenimente sportive”, a spus Victor Ponta succint. Totodată, acesta s-a lăudat că au toate semnăturile necesare intrării în cursa electorală, dar a recunoscut că județul nostru e „o nucă tare”: „Avem puține la Vrancea, e adevărat, dar și la Vrancea începem să strângem semnături și ăsta este un lucru important. Ne-a primit toată lumea foarte frumos și foarte bine”, a asigurat Ponta.

Sursă Foto: sportuldevrancea.ro

Adauga comentariu