Pompiliu Stroe, liberalul norocos din CJ Vrancea

 Liberalul Pompiliu Norocel Stroe a poposit în Consiliul Județean Vrancea după alegerile din 2016. Ca mulți alții, el a candidat și pentru funcția de președinte al județului, însă a trebuit să se mulțumească și cu postura de consilier. Pompiliu Stroe este prim-vicepreședinte al PNL Vrancea la Departamentul Strategii Politice și Comunicare, unde luptă umăr la umăr cu echipa sa pentru propășirea ideilor liberale în provincia europeană Vrancea.

 În afară de timpul dedicat politichiei, tânărul consilier liberal se dedică și neguțătoriei, el fiind administrator la firma Clanor din Suraia, societate care are ca obiect de activitate intermedieri în comerțul cu produse diverse.

În treacăt putem aminti că firma sa, înființată în 2001, a avut ceva probleme timp de patru ani la rând – 2007, 2008, 2009 și 2010 – când a mers pe găuri serioase în profit. Dibaci fiind, cu simț de comersant înnăscut, Pompiliu Stroe redresează barca în următorii ani, ieșind la liman. Ce-i drept, nu pe val dar onorabil.

În declarația sa de avere, Pompiliu Stroe enumeră două terenuri intravilane în comuna Vânători (806 metri pătrați), cumpărate în 2013 și 2014 și un extravilan în județul Ilfov, deținute împreună cu soția sa. Consilierul mai are un apartament în Focșani, unul în București (ambele cumpărate în 2004), o casă și o anexă gospodărească în comuna Vânători.

Liberalul deține părți sociale în valoare de 2.000 de lei dar figurează și cu un aport de fonduri proprii în valoare de 95.000 de lei către societatea pe care o administrează, precum și cu un împrumut  de 5.000 de euro, acordat în nume personal.

În anul 2016, veniturile consilierului județean au constat din salariul de manager al societății Clanor – 5.520 de lei, dividende, la aceeași firmă, în valoare de 209.584 de lei și indemnizația de consilier judeșean – 4.163 de lei.

Sursa Foto: Facebook

Adauga comentariu