Pompierii vrânceni care au salvat din flăcări trei câini și o pisică au devenit vedete la emisiunea lui Măruță, Happy Hour!

Ionel Gîrboiu și Sorin Busu sunt cei doi pompieri vrânceni care au salvat din flăcări zilele trecute trei câini și o pisică. Pentru ei, acest gest nu este unul ieșit din comun. De-a lungul carierei, în timpul misiunilor efectuate, pompierii au salvat zeci de animale doar că de data aceasta s-a nimerit să fie filmați de un coleg, așa cum au mărturisit în cadrul unei emisiuni la un post național.


Simplul act de salvare a unor animale nevinovate de la moarte sigură și resuscitarea acestora a stârnit un val de simpatie în mediul online. Peste noapte, cei doi au devenit, ca să spunem așa, celebri. Nu cu mult timp în urmă Ionel Gîrboiu și Sorin Busu au fost invitați la emisiunea lui Măruță, realizatorul de la Pro TV. Acolo, pe Happylica, pompierii vrânceni au povestit amănunțit misiunea de salvare care i-a scos din anonimat dar și alte întâmplări prin care au trecut de-a lungul timpului.

 

Adauga comentariu