Polițiștii au intrat pe fir în cazul bătăii din weekend, în care au fost implicați mai mulți tineri. O singură persoană a depus plângere, agresorii au fost identificați

Incidentul din weekend, în care mai mulți tineri s-au bătut în toată regula într-un bar din Focșani, nu rămâne fără urmări. Posibil ca totul să fi fost trecut sub tăcere, în ciuda numărului mare de persoane prezente pe terasa barului, însă unul dintre tinerii agresați a decis să rupă tăcerea. 

„La data de 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați de către un tânăr, în vârstă de 16 ani, din municipiul Focșani, cu privire la faptul că în seara zilei de 16 februarie a.c., în timp ce se afla pe terasa unui bar din localitate, a fost lovit de mai mulți tineri. În urma verificărilor efectuate, principalii suspecți au fost identificați, aceștia având vârste cuprinse între 19 și 23 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, este comunicarea oficială a IPJ Vrancea.

Ar mai fi de menționat că în Focșani sunt mai multe baruri unde la final de săptămână au loc scandaluri și bătăi, majoritatea plecând de la consumul de alcool. Cu toate acestea, puțini sunt cei care sesizează organele legii. Puștiul de 16 ani care a făcut plângerea la poliție chiar a fost transportat la spital după incident. „L-am dus la spital să îl coase, pentru că avea arcada spartă. Vă dați seama câte lovituri a primit de la toți, fără motiv, se vede și pe filmare. Sperăm ca pe viitor să nu se repete. Am făcut plângere, așteptăm și noi să vedem”, ne-a spus cineva din familia minorului agresat. 

Adauga comentariu