Polițiști înjurați și amenințați de doi frați din Vînători. Unul dintre aceștia abia ieșise din penitenciar

Scandal monstru provocat de doi frați din Vînători chiar în sediul Poliției Municipiului Focșani, unde aceștia fuseseră aduși în urma unui conflict pe care îl avuseseră cu un vecin. S-a întâmplat luna trecută, iar acum cercetările în dosar au fost finalizate, cei doi fiind trimiși în judecată pentru nu mai puțin de 7 infracțiuni de ultraj prin amenințare. Cel mai mic dintre frați, în vârstă de 21 de ani, abia ieșise de câteva săptămâni din penitenciar, unde fusese închis pentru a executa o măsură educativă pentru viol și tâlhărie. La scurt timp după incident, s-a întors la „răcoare”.

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului DRAGOMIR LUCIAN, cercetat pentru ultraj (7 infracţiuni),  pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.09.2019 până la data de 14.10.2019 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă”, se arată în încheierea instanței din 14 septembrie. Fratele acestuia este la rândul său pus sub control judiciar și are o serie de interdicții în urma incidentului din sediul poliției.

Din anchetă a reieșit că totul a fost alimentat de consumul de alcool. Cu o zi înainte, cei doi frați au găsit un motiv să sărbătorească, așa că au băut și s-au veselit cu muzică dată la maxim în boxe până la ore înaintate. Deoarece deranjau vecinii, unul dintre aceștia a mers la inculpați pentru a le atrage atenția. Iar de aici s-a stârnit iureșul. Vecinul nu a reușit să cadă la o înțelegere cu frații petrecăreți, așa că s-a sunat la 112. Și, pentru că inculpații erau cunoscuți ca fiind turbulenți, la fața locului a ajuns un efectiv de mai mulți polițiști, care i-au încătușat și i-au adus la Focșani.

Nici în sediul poliției lucrurile nu s-au calmat. Tânărul de 21 de ani, deși abia ieșit din penitenciar, a început să îi amenințe pe polițiști și să îi înjure. Vrând să pară periculos, le-ar fi spus polițiștilor că îi bate până le împrăștie creierii pe pereți, că îi taie cu sabia, că le va mânca bucăți din corp sau că le va îngropa cadavrele în pădure. În tot acest timp, s-a reținut în actul de sesizare al instanței, fratele acestuia, în vârstă de 23 de ani, l-a încurajat și a întărit amenințările.  

Adauga comentariu