PNL Vrancea acuză PSD de campanie agresivă și abuzuri!

Liderul liberalilor vrânceni, Cătălin Toma, a ieșit în ultima conferință de presă dinaintea turului de scrutin stabilit pe 26 mai. În acest context, senatorul a făcut câteva precizări în legătură cu modul în care adversarii săi politici, respectiv PSD, au desfășurat campania electorală. În esență, președintele PNL Vrancea consideră că simpatizanții, și mai ales membrii formațiunii social-democrate, au militat deosebit de agresiv pe parcursul etapei electorale a alegerilor europarlamentare.


„Din păcate, în această perioadă de campanie am observat o agresivitate din partea pesediștilor cum n-a mai fost până acum. Ceva de genul, dacă te-a văzut pe Facebook că dai like unui candidat PNL, imediat ești abordat sub o formă sau alta”, a spus Cătălin Toma, făcând referire la atitudinea de campanie a PSD.


Senatorul a dat un exemplu concret și a adus în atenția presei faptul că directorul Colegiului Tehnic „Valeriu D. Cotea” din Focșani, Remus Paraschiv, ar fi luat la întrebări câțiva elevi pe care i-a zărit la mitingul electoral al PNL din Focșani, desfășurat pe data de 5 mai. Practic, Cătălin Toma spune că directorul instituției de învățământ ar fi încercat să scoată de la elevi, adevărat sau nu, că au primit bani pentru a fi prezenți acolo.


„Dacă este adevărat, ar trebui să-și dea imediat demisia pentru că nu e frumos să faci așa ceva. Mai ales că ești cadru didactic și trebuie să le dai elevilor puterea de a înțelege, să-i ajuți în educație nu să-i ameninți sau să-i terorizezi!”, a precizat senatorul Cătălin Toma.


Un alt abuz observat de președintele PNL Vrancea este cel petrecut în comuna Garoafa. Acolo, preotul Marin Radu a încercat să atragă atenția primarului Maghiaru (PSD) asupra stării deplorabile în care se afla unul dintre drumurile comunale. Pentru că părintele s-a erijat în liderul enoriașilor nemulțumiți, s-a ales cu o plângere la arhiepiscopie.


Peste toate aceste atitudini nefirești de campanie, Cătălin Toma a mai remarcat și faptul că majoritatea angajaților din instituțiile publice subordonate Consiliului Județean Vrancea au a fost prezentă pe străzile din Focșani darși pe drumurile desfundate din județ pentru a face campanie în timpul orelor de serviciu.


 

 

Adauga comentariu