Petrecere surpriză la bibliotecă pentru americanul care îi învață pe vrânceni engleza, din pasiune și dragoste pentru județul nostru

John Korst, americanul care de ani de zile îi învață pe copiii și adulții din județ tainele limbii engleze, a fost aniversat la Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea. Ieri, participanții la cursul susținut de acesta la bibliotecă i-au făcut cel mai frumos cadou, în semn de apreciere. Cu ocazia zilei sale de naștere, John Korst a avut o petrecere surpriză, cu tort și cadouri. „Happy birthday, John Korst, la mulți ani, să fii mereu omul plin de inițiativă și să ai parte de multă sănătate!!”, i-au urat cei prezenți, urare care a fost de altfel postată și pe pagina de Facebook a bibliotecii.

La bibliotecă a continuat însă și cursul de engleză conversațională susținut de John, în cadrul căruia participanții au avut ocazia să interacționeze „live” cu un copil din State, pasionat de țara noastră. „Adolescenții au ajutat un copil din America să facă un proiect despre România și au intrat în legătură cu el prin telefon cu ajutorul lui John și au animat întâlnirea cu o marionetă”, spun cei de la bibliotecă.

John Korst este voluntar al Organizației „A Thousand Books” din St. Louis, Missouri, SUA și colaborator al Romanian-American Network Inc și, după câteva proiecte în județul nostru, a decis să se stabilească aici definitiv. De ani de zile, acesta lucrează împreună cu vrâncenii și este un donator important de carte în limba engleză. 

Sursa Foto: Facebook
 

Adauga comentariu