Pescăruși ingrijiți și eliberați de voluntari ACDB în zona Ciușlea

Voluntarii Centrului pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice din Vrancea au eliberat în natură patru pescăruși. Păsările s-au aflat o vreme sub îngrijirea atentă a voluntarilor iar cei care s-au însănătoșit mai devreme au revenit în sânul naturii.


Această acțiune face parte din proiectul „Împreună pentru salvarea animalelor sălbatice – împreună pentru arii protejate” finanțat de Fundația pentru Perteneriat – Polgar – Tars Alapitvany și MOL România.


„Am eliberat cei patru pescăruși în zona Ciușlea, însă mai avem câțiva în îngijire. Perioada în care stau la noi variază în funcție de fiecare individ în parte, nu au venit toțiodată”, ne-a spus medicul veterinar George Vlad, membru al Asociației pentru Conservarea Diversității Biologice (ACDB).


Împreună pentru salvarea animalelor sălbatice – împreună pentru arii protejate” urmărește implicarea administratorilor ariilor protejate și a comunităților locale în salvarea animalelor sălbatice, îmbunătățirea mijloacelor pentru preluarea și îngrijirea animalelor sălbatice.

 

 

Foto: ACDB

Adauga comentariu