Persoane dispărute găsite în timp record de polițiștii vrânceni

Polițiștii vrânceni au acționat prompt pentru găsirea a două persoane date dispărute. În primul caz este vorba de un copil în vârstă de 12 ani care a fost dat dispărut din cadrul unui modul familial. În seara de 11 decembrie, pe la ora 20.00, oamenii legii din Focșani au fost sesizați de o educatoare speriată care anunța dispariția puștiului. El plecase din modul în urmă cu un sfert de oră și nu se mai întorsese.


Polițiștii au intrat în alertă și au declanșat căutările pe raza municipiului Focșani. 15 minute mai târziu ei l-au găsit pe copil hoinărind pe Bulevardul Unirii. Minorul a fost preluat și reintrodus în centru, în perioada absenței nefiind victima vreunei agresiuni.


În ceea ce privește al doilea caz, acesta s-a petrecut în data de 12 decembrie. În jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției Tulnici au fost sesizați prin 112 de o persoană din Bârsești că un bărbat din județul Brașov, venit în vizită la unchiul său, era de negăsit.


Brașoveanul se rătăcise pe drumul public, după ce părăsise un bar și se îndrepta voios către locuința rudei sale. În urma cercetărilor, polițiștii din Tulnici l-au găsit pe „nepotul rătăcitor” pe pe DN 2D Bârsești, în timp ce se îndrepta spre Tulnici. Toate s-au terminat cu bine căci nepotul a ajuns, în cele din urmă, teafăr și nevătămat la unchiul său.

 

Adauga comentariu