Percheziții în trei localități într-un dosar cu un prejudiciu de mii de euro

Poliţiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au efectuat astăzi trei percheziții în Focșani, Odobești și Măicănești, într-un dosar în care se fac cercetări pentru furturi în valoare de aproximativ 4.000 de euro. Suspecții principali sunt un minor de doar 14 ani și un bărbat de 22 de ani, ambii din Focșani. Anchetatorii spun că în cauză sunt indicii potrivit cărora cei doi au sustras mai multe bunuri „la pont”, dintr-o magazie și dintr-o locuință. 

În data de 19 februarie, cei în cauză ar fi pătruns într-o magazie situată pe raza municipiului Focșani, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciu de 3.192 de euro. Ulterior, la data de 26 februarie, cei doi ar fi pătruns într-o locuință din municipiul Focșani, de unde ar fi sustras bunuri în valoare  de aproximativ 4.000 lei.  

În urma activităţilor întreprinse şi a probatoriului administrat în cauză,  la data de 3 aprilie, au fost puse în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Focșani, orașul Odobești și comuna Măicănești, în urma cărora au fost găsite şi ridicate mai multe bunuri, a căror proveninenţă nu a putut fi justificată.

Cercetările sunt continuate de Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei  Municipiului Focșani și Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere. Mâine, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, pentru dispunerea măsurilor legale”, au comunicat polițiștii.


Adauga comentariu