Percheziții la locuințele unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și deținere ilegală de arme neletale

Mai multe locuințe din Vrancea au fost luate cu asalt astăzi de polițiștii din Călărași, la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și deținere ilegală de arme neletale. Acțiunea nu aparține anchetatorilor din județ, ci este coordonată de procurorii de caz din cadrul Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Călărași, Oltenița și Lehliu-Gară. În total sunt efectuate 11 percheziții domiciliare, în județele Neamț, Vrancea și Călărași, realizate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Polițiștii vor pune în aplicare 9 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru audieri. La activități participă polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, arme, explozivi si substanțe periculoase, investigarea criminalității economice, ordine publică, criminalistică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași”, se arată într-o informare a IPJ Călărași.

 

Adauga comentariu