Pentru 2.000 de euro, Festivalul „Florentin Delmar” va fi înregistrat și difuzat în rețeaua SRTv !

Mai e puțin până când Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” își va deschide sala pentru cea de a 44-a ediție a Festivalului internațional de muzică ușoară românească „Florentin Delmar”. Evenimentul va avea loc pe 20 și 21 noiembrie, începând cu ora 19.00, însă accesul la spectacol va fi restricționat de la 18.45 întrucât organizatorii au decis ca spectacolul-concurs din acest an să fie televizat. Așa că... nu întârziați!


Că tot veni vorba de televizat, se pare că Ateneul Popular din Focșani a primit o ofertă de nerefuzat din partea Societății Române de Televiziune, prin reprezentantul de Iași, adică TVR Iași. Prin urmare, studioul din capitala Moldovei va avea grijă să trimită câteva echipe de fimare pentru a înregistra festivalul, urmând, apoi, ca acesta să fie difuzat pe postul regional.


Pentru că nimic nu mi este gratis în ziua de astăzi, TVR Iași va filma spectacolul contra modestei sume de aproape 10.000 de lei cu TVA, aproximativ 2.000 de euro, bani care vor fi alocați din bugetul instituției.


Însă nu sunt singurii bani care vor fi alocați pentru buna desfășurare a evenimentului. Întrucât Ateneul nu dispune de o instalație modernă de sonorizare, instituția a fost obligată să achiziționeze, tot prin cumpărare directă, servicii de sonorizare, lumini și scenotehnică. Firma care a intrat în posesia contractului este din Constanța și se numește SC ARASOUND SRL. Contra sumei de 17.850 de lei cu TVA (3.750 de euro), aceasta va avea grijă ca spectacolul să aibă loc în condiții optime.


Anul acesta Festivalul „Florentin Delmar” a beneficiat de un buget record, am putea spune, în comparație cu anul trecut când municipalitatea a alocat doar 50.000 de lei. Prin urmare, ediția cu numărul 44 are la dispoziție 170.000 de lei (aproape 36.000 de euro), sumă din care se va asigura întreaga logistică a manifestării.

 

Adauga comentariu