Pelicula „Moromeții 2” va rula și la Focșani începând cu 18 noiembrie

Filmul Lui Stere Gulea, „Moromeții 2”, ajunge în Focșani în a doua decadă a lunii noiembrie și va rula în sala fostului Cinematograf „Balada”, actualmente sediul Ansamblului Folcloric „Țara Vrancei”. Pelicula va rula în zilele de 18, 19 și 20 noiembrie începând cu ora 19.00.


Filmul va fi lansat în cinematografe în data de 16 noiembrie, însă distribuitorul, Transilvania Film, a organizat o campanie de popularizare a peliculei ce a demarat la sfârșitul lunii octombrie. Caravana va ajunge în peste 50 de orașe din țară, acolo unde există multiplex ori săli clasice de cinema. Din nefericire, deși turneul trece prin bacău, Galați și Brăila, Focșaniul este sărit de pe listă din cine știe ce motive.


În ciuda acestui lucru, filmul va rula totuși și în Focșani, chiar dacă după lansarea oficială din cinematografe, adică 16 noiembrie. Partea a doua a filmului „Moromeții” continuă capodopera cionematografică a regizorului Stere Gulea după 31 de ani. În rolurile ptincipale îi putem vedea pe Horațiu Mălăele, Dana Dogaru și Iosif Paștina.

 

Sursa Foto: Facebook

Adauga comentariu